Buto pardavimas Klaipėdoje

Turbūt visi galėtų sutikti, kad Klaipėda yra kiek kitoks miestas nei kiti Lietuvos didmiesčiai.

Be abejonės, pagrindinis uostamiesčio skiriamasis bruožas yra pajūris, kuris lepina vietinius ir turistus. Tačiau čia yra ir stipri ekonomika, puiki infrastruktūra, daug kultūros ir pramogų. Visos šios savybės paverčia Klaipėdą puikia vieta gyventi ir būtent dėl šios priežasties į didžiausią Lietuvos miestą prie jūros atsikelia vis daugiau gyventojų. Ypač prestižiniais laikomi butai Klaipėdos centre arba užmiestyje esančiuose rajonuose prie jūros turi platų pirkėjų ratą. Taip pat parduodami ir butai miegamuosiuose rajonuose – svarbu tik tinkamai pasirinkti pardavimo planą. Jeigu jums aktualus buto pardavimas Klaipėdoje ar Klaipėdos rajone – mes galime jums padėti!

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Buto pardavimas Klaipėdoje

Klaipėdos mieste atsiranda vis daugiau naujos statybos būstų, tačiau nemenką paklausą išlaiko ir senesnės statybos daugiabučiuose esantys butai. Rinkoje Klaipėda visuomet yra šiek tiek atskira respublika ir paklausa būstams čia yra ganėtinai pastovi. Kadangi beveik visas nekilnojamas turtas čia yra daugiau-mažiau išskirtinis dėl savo vietos (ypač pajūryje stovintys butai), tai ir pirkėjų skaičiumi beveik niekas nesiskundžia.

Visgi buto pardavimas Klaipėdoje nėra toks paprastas procesas, kaip galėtumėte pagalvoti iš pradžių. Nepatyrusiam pardavėjui labai daug laiko užims visų dokumentų pasiruošimas. Jeigu esate santuokoje, auginate nepilnamečius vaikus, turite turto bendrasavininkių ar esate įsipareigoję kredito įstaigai, prieš parduodant butą atsiranda papildomų žingsnių ar etapų.

Norint pro juos praeiti sklandžiai ir negaištant brangaus laiko, geriausia kreiptis į tarpininkavimo paslaugas teikiančius specialistus. Brokeriai bei jų atliekamas tarpininkavimas padės greičiau pasiruošti pardavimui. Be to, jūsų būstas skelbimuose atsiras už aukščiausią rinkos kainą. 

Jūsų daromos klaidos gali labai brangiai kainuoti ir sumažinti gaunamą naudą. Tad kodėl gi jų neišvengus? Juk pasisamdžius brokerį viskas tampa daug lengviau.

Buto pardavimas Klaipėdos rajone 

Jeigu jus dominanti tema yra buto pardavimas Klaipėdos rajone, tuomet vertėtų pradėti nuo reikiamų dokumentų surinkimo. Kaip ir parduodant būstą bet kurioje kitoje Lietuvos vietoje, reikalingų dokumentų sąrašas prasideda nuo nuosavybės teisę įrodančių dokumentų bei asmens tapatybės kortelės ar paso. 

Po to, priklausomai nuo jūsų parduodamo buto statuso ir jūsų pačių situacijos, gali reikėti ir kitų dokumentų. Apie tai, ko reikia prieš parduodant jūsų butą, informuoti gali brokeriai, tiesioginio pokalbio ar konsultacijos metu. Jie padės užpildyti reikiamas formas ir pasiruošti dokumentus pardavimui.

Kaip jau minėjome, Klaipėdos rajone esantis nekilnojamas turtas turi ganėtinai pastovią paklausą, todėl butus tikriausiai pavyks parduoti nepriklausomai nuo rinkos situacijos. Svarbu atskirti, kada į kokį pirkėją verčiau orientuotis ir tinkamai nustatyti pardavimo kainą. Tuomet ir arčiau Karklės ar kitoje miesto pusėje esantys butai tikrai bus parduoti per atitinkamą laiką! 

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems butą Klaipėdos mieste ar Klaipėdos rajone

UNTU siūlo daugybę nemokamų paslaugų tiems NT savininkams Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone, kurie svarsto apie buto(-ų) pardavimą. Turime platų partnerių brokerių tinklą. Visi jie, dirbdami su UNTU klientais, gauna įvertinimus iš pačių klientų ir taip gerina savo įvertinimą sistemos viduje. Remiantis jų darbo rezultatu ir jūsų objekto tipu bei poreikiais, galime sujungti jus ir tinkamiausią brokerį. Tokiu būdu garantuojame efektyvų pardavimo procesą pardavėjui ir rimtai nusiteikusį klientą brokeriui. Be to, kiekvienas NT savininkas gali nemokamai nustatyti savo objekto rinkos kainą (preliminarią) su UNTU platformos pagalba.

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.