Namo pardavimas Kaune

Norėdami parduoti namą Kauno mieste ar rajone, galite kreiptis į UNTU ir nemokamai gauti visą reikiamą informaciją apie namo pardavimo procesą, sužinoti savo būsto rinkos kainą ir gauti brokerio rekomendaciją.

Namo pardavimas Kaune, jei viską darysite patys, užims tikrai nemažai jūsų laiko ir pareikalaus daugybės pastangų. Mes rekomenduojame, kad patirties pardavime neturintys asmenys kreiptųsi į brokerius. Jų tarpininkavimas ir teikiamos paslaugos leidžia uždirbti daugiau mat pavyksta parduoti už aukščiausią kainą bei padeda išvengti sunkumų ruošiant dokumentus. Štai ką dar verta žinoti apie namo pardavimą Kaune!

Namo pardavimas Kauno mieste

Kauno mieste yra tikrai nemažai labai skirtingų mikrorajonų, kurie turi savo pirkėjus ir kuriuose gali pavykti realizuoti namą už atitinkamą kainą. Yra mikrorajonai, kur daugiausiai naujos statybos namų – Piliamiestis ar Freda. Taip pat turime tokius rajonus kaip Žaliakalnis ar Aleksotas, kur gausu autentiškos, tarpukarį ar net ankstesnius laikus menančios architektūros. Bene kiekvienam parduodamam namui turėtų pavykti rasti pirkėją, jeigu pasirinksite tinkamą specialistą dirbti su pardavimu.

Kaunas yra bene sparčiausiai pastaruoju metu augantis Lietuvos miestas, tiek gyventojų skaičiaus, tiek ekonomine prasme. Nekilnojamo turto vertės indeksai dabar yra labai aukšti, todėl namo pardavimas Kaune atrodo kaip itin finansiškai geras sprendimas. Pasitarę su brokeriais arba pasinaudoję nemokamu kainos nustatymo įrankiu, galėsite nustatyti realius pardavimo kainos lūkesčius ir pradėti ruoštis parduoti. Susirinkę reikiamus dokumentus, galėsite įdėti skelbimą, vykdyti apžiūras ir derėtis su pirkėjais. Tiesa, visa tai užimtų labai nemažai laiko, todėl jums turėtų padėti NT brokeriai Kaune. 

Namo pardavimas Kauno rajone 

Jeigu jus domina namo pardavimas Kauno rajone – turėtumėte žinoti, nuo ko pradėti. Kaip ir mieste, taip ir rajone stovinčio namo pardavimą visų pirma reikėtų pradėti nuo tinkamų dokumentų surinkimo. Visų reikiamų dokumentų sąrašą galite sužinoti kreipdamiesi į notarą arba susisiekę su brokeriais, kurie jums padėtų gauti visas reikalingas pažymas ir ataskaitas bei prižiūrėtų pardavimą.

Kartu su NT specialistu galite įvertinti dabartines rinkos sąlygas ir nuspręsti ar būtent dabar yra geriausias metas parduoti. Galbūt vertėtų palaukti, kol bus baigtos tam tikro kelio statybos ar svarbaus projekto įgyvendinimas ir už 12 ar 24 mėnesių NT vertė turėtų sparčiai kilti aukštyn? 

Aptarę galimas perspektyvas su specialistais ir nusprendę, kad dabar geras metas parduoti, galite pasirašyti sutartį su brokeriu (bendradarbiavimo). Po sutarties pasirašymo į portalus patalpinamas skelbimas, prasideda aktyvus pardavimo procesas. Kiekviena rajono dalis turi savo pirkėjus, todėl naudingiausia pardavėjui yra pasirinkti būtent tą brokerį, kuris turi patirties parduodamas analogiškus objektus šioje rajono dalyje arba pačiame Kauno rajone. 

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems namą Kaune ar Kauno rajone

Visiems UNTU siūlo nemokamą automatizuotą rinkos kainos nustatymą, priešpardaviminę konsultaciją ir brokerių atranką.

Tačiau klientams, kurie nori parduoti namą Kaune ar Kauno rajone, galime padėti ir kitais klausimais. UNTU komanda padės paruošti dokumentus, prižiūrės sandorių forminimą, parengs profesionalias nuotraukas, pagal poreikį net sukurs būsto 3D turą, kuris padidins pardavimo tikimybę daugiau nei 20%!

Visgi dažniausiai klientai į mus kreipiasi dėl to, kad padėtume jiems rasti tinkamiausius sprendimus būsto pardavimui ir patikimą brokerį Kauno mieste. Drąsiai skambinkite nurodytu telefonu ir mes atsakysime į klausimus, patarsime ir rekomenduosime, kad pardavimas pavyktų sklandžiai ir sėkmingai.

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.