Namo pardavimas Šiauliuose

Norėdami parduoti namą esantį Šiaulių miesto ar rajono teritorijoje – turite dvi išeitis. Pirmoji – bandyti viską atlikti patys.

Tuomet viskas neišvengiamai truks kiek ilgiau. Reikės ganėtinai daug laiko skirti dokumentų ruošimui, derintis prie įvairių klientų, kad jiems aprodytumėte turtą bei derėtis dėl kainos, administruoti skelbimą. Galų gale įgausite patirties, tačiau yra ir didelė klaidos bei nuostolių rizika. Antrasis būdas, kaip gali būti vykdomas namo pardavimas Šiauliuose ar Šiaulių rajone yra su brokerio pagalba. Taip sutaupote laiko, išvengiate klaidų ir maksimalizuojate galimybes. Abu būdai turi savo privalumų, tačiau kuris labiau tinka jums? Sužinokite pardavimo naudas ir apie UNTU paslaugas bei priimkite geriausią sprendimą!

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Namo pardavimas Šiaulių mieste

Šiauliai yra didžiausias ir svarbiausias miestas Šiaurės Lietuvoje. Galima sakyti, kad paklausa nekilnojamam turtui šiame mieste ir jo apylinkėse yra ganėtinai pastovi. Tiek vietiniai gyventojai, tiek iš kitų savivaldybių čia atsikeliantys žmonės ieško naujo būsto. Dėl to namo pardavimas Šiauliuose gali būti jums naudingas sprendimas, nes rinkos kaina jūsų pardavimo metu gali būti labai palanki. 

Tiek naujos statybos, tiek senesni, bet autentiški namai miesto ribose beveik visuomet randa pirkėjus. Dauguma profesionalių pardavėjų akcentuoja, jog svarbu padaryti profesionalias nuotraukas, investuoti į tai, kad objekto pateikimas būtų kokybiškas ir tinkamai pasiruošti pardavimui. Tuomet, dažnu atveju nereikia pernelyg stengtis medžioti klientus ir potencialūs klientai, ieškantys namo Šiauliuose, patys kreipsis į jus ir prašys atvykti, apžiūrėti NT.

Kaip ir kituose miestuose, daug pranašumų parduodant suteikia rinkos išmanymas. Dėl to brokeriai Šiauliuose, kaip ir kituose miestuose, turi pastovų klientų srautą. Jie žino pardavimų subtilybes ir geba greičiau realizuoti turtą. 

Namo pardavimas Šiaulių rajone 

Namo pardavimas Šiaulių rajone gali vykti labai dvejopai. Jeigu tai yra išskirtinis objektas, kur nors prie ežero ar gamtos apsuptyje, gali reikėti kiek daugiau laiko, kol pavyks tokį išskirtinį namą parduoti. Iš kitos pusės, standartinio dydžio ir įprastos išvaizdos namai už rinkos kainą gali būti nuperkami pakankamai greitai. Tiek vienu, tiek kitu atveju svarbiausia pasirinkti tinkamą pardavimo strategiją, laikytis pardavimo plano ir stengtis maksimalizuoti naudą.

Kiekvienam pardavėjui svarbu gauti adekvačią (rinkos) kainą už parduodamą objektą. Tačiau negalima to tikėtis, jeigu nesilaikote plano arba nežinote, kaip pateikti būstą, ką papasakoti apžiūrų metu, kaip sudominti potencialius klientus. Nemažai žmonių galvoja, jog tai sugeba tikrai gerai, tačiau iš tiesų rezultatai gali būti visai kitokie. Net ir menkas trūkumas pardavimo procese gali kainuoti kelis procentus nuo pardavimo kainos, o tai – šimtai ar net tūkstančiai eurų. Klaidos ir trūkumai kainuoja daug, todėl jų geriausia vengti. 

Jeigu jūsų pardavimą prižiūri brokeriai, tokių problemų nekils. Šiaulių rajone su brokerių tarpininkavimo paslaugomis jūsų namą parduoti bus gerokai lengviau!

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems namą Šiauliuose ar Šiaulių rajone

UNTU padės jums rasti tą NT specialistą(-ę), kuris(-i) labiausiai atitiks poreikius ir lūkesčius. Užuot eikvoję savo laiką ir kreipęsi į visus įmanomus brokerius ar agentūras, gaukite nemokamą individualią konsultaciją ir sužinokite, kuris specialistas labiausiai tinka dirbti su jūsų NT pardavimu Šiauliuose. Rekomendacija pateikiama remiantis UNTU klientų atsiliepimais ir brokerių darbo rezultatais, todėl galite jaustis ramūs dėl to, kad procesas bus sklandus, viskas vyks profesionaliai ir atsakingai.

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.