Buto pardavimas Šiauliuose

Buto pardavimas Šiauliuose ir/ar Šiaulių rajone pardavėjams kelia tam tikrų iššūkių.

Visų pirma – reikia pasirūpinti dokumentais, kurie būtini pardavimui. Visų antra – reikia tiksliai nustatyti rinkos kainą, kad pavyktų pritraukti kuo daugiau pirkėjų. Galiausiai – reikia aprodyti butą tiems pirkėjams ir pasiekti naudingą derybų rezultatą. Visi šie procesai užima laiko ir norint juos atlikti teisingai bei efektyviai laiko atžvilgiu, reikia pakankamai žinių bei patirties. Dėl to, jog ne visi turi pardavėjai turi pakankamai laiko ar patirties, Šiauliuose ir Šiaulių rajone, kaip ir didžiojoje dalyje Lietuvos, pardavėjai ir brokeriai dirba kartu, kad NT būtų realizuotas rinkoje už geriausią kainą. Štai svarbiausi dalykai, kuo brokeriai jums galėtų padėti parduodant butą Šiauliuose ar aplink miestą esančiame rajone.

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Buto pardavimas Šiauliuose

Kuomet vyksta buto pardavimas Šiauliuose, ko gero svarbiausia tinkamai nustatyti objekto kainą. Tai padaryti galima keliais būdais. Mažiausiai tikslus būdas yra viską daryti patiems ir bandyti nustatyti kainą žiūrint į šalia esančių, panašių objektų kainą. Tikslesnis būdas yra naudotis automatizuota NT vertinimo sistema, tokia kaip UNTU. Ji padės nemokamai ir greitai nustatyti apytikslę buto Šiauliuose, vertę. Na ir pats tiksliausias vertinimas yra tas, kurį jums pateiks brokeris arba individualų vertinimą atliekantis vertintojas.

Priklausomai nuo to, kurioje Šiaulių miesto vietoje yra butas, pardavimo planas gali būti kiek kitoks. Išskirtinai įrengtas butas gali būti talpinamas į kitus portalus arba pristatomas būtent tokio tipo buto ieškantiems klientams iš panašiai. Visgi brokeriai visuomet stengiasi kuo labiau reklamuoti parduodamą objektą, kad tarpininkavimas kuo greičiau atneštų naudą. 

Buto pardavimas Šiaulių rajone 

Buto pardavimas Šiaulių rajone organizuojamas remiantis visiškai tais pačiais principais, kaip ir parduodant objektą mieste. Po to, kai surenkami visi reikalingi dokumentai, galima pereiti prie skelbimo įkėlimo bei apžiūrų. Pageidaujant pardavėjui, dėl privatumo ar kitų tikslų, brokeriai Šiauliuose gali netalpinti skelbimo į interneto portalus. Tiesą pasakius, kai kurie brokeriai net iki trečdalio savo sandorių sudaro būtent padėdami parduoti niekur neskelbtus objektus, todėl tokia praktika irgi yra gana populiari.

Šiaulių rajone yra daug įvairių butų. Dauguma iš jų – senos arba apynaujės statybos, todėl gali apsimokėti šiek tiek investuoti į būsto apdailinimą ar šiokį tokį atnaujinimą, kad pavyktų pritraukti daugiau potencialių pirkėjų. Kiekvienas atvejis yra individualus ir geriausius patarimus vis tiek suteiks patyrę NT brokeriai.

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems butą Šiaulių mieste ar Šiaulių rajone

Jeigu jūs svarstote apie savo buto Šiauliuose ar Šiaulių rajone pardavimą, nedvejokite ir kreipkitės į UNTU. Čia galėsite ne tik nemokamai sužinoti savo buto pardavimo kainą, bet ir gauti optimalią brokerio(-ės) rekomendaciją. Remiantis jūsų objekto specifika ir brokerių darbo rezultatais, mūsų sistema automatiškai pateiks pasiūlymą, kuris brokeris turėtų geriausiai atitikti lūkesčius ir geriausiai organizuoti objekto pardavimą.

Kuomet jums duodami kontaktai, galite pradėti tiesioginį bendravimą su brokeriais. Pirminės konsultacijos metu susipažinsite bei supažindinsite brokerį su parduodamu objektu ir savo tikslais. Po to galėsite pasirašyti bendradarbiavimo sutartį ir pradėti pardavimo procesą. Rekomendacija bei turto kainos nustatymas yra visiškai nemokamos paslaugos!

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.