Buto pardavimas Vilniuje

Vilniuje esantys butai yra ko gero pats geidžiamiausias gyvenamosios paskirties nekilnojamo turto tipas visoje Lietuvoje.

Paklausa butams (tiek naujos, tiek senesnės statybos) yra milžiniška ir vis auganti. Tiek NT turėtojai, tiek vystytojai nuolat domisi galimybe parduoti, nes buto pardavimas Vilniuje gali būti puikus sprendimas iš finansinės pusės arba suteikti finansų naujų namų įrengimui ar įsigijimui. Jeigu jus domina buto pardavimas Vilniuje arba aplink miestą esančiuose rajonuose – verta pasinaudoti nemokama UNTU automatizuoto vertinimo paslauga ir gauti nemokamą brokerių rekomendaciją!

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Buto pardavimas Vilniaus mieste

Vilniaus mieste esantys butai yra paklausūs tarp studentų, jaunų šeimų, į miestą atsikraustančių užsieniečių, repatrijuojančių emigrantų ir vyresnio amžiaus žmonių. Tačiau Vilnius, bent jau Lietuvos mastu yra ganėtinai didelis miestas, todėl čia esantis nekilnojamas turtas gali būti labai skirtingas. Kiekvienas mikrorajonas ir kiekviena miesto dalis turi tam tikrus išskirtinius bruožus, kurie vilioja skirtingus pirkėjus. 

Štai pavyzdžiui Žirmūnuose esančio NT pirkėjas, tikriausiai bus gerokai kitoks nuo tų pirkėjų, kurie dairysis buto Naujininkuose ar kur nors kitur. Iš tiesų Vilniuje yra ganėtinai daug kontrastų – pvz., Senamiestis, Žvėrynas, Antakalnis, Valakampiai, kur stūkso daug prabangių ir ištaigingų būstų bei tokie rajonai kaip mūsų minėtieji Naujininkai, Fabijoniškės, Justiniškės, kur didžiąją dalį gyvenamųjų būstų sudaro senesnės statybos daugiabučiuose esantys butai. 

Vilniaus mieste visuomet didelę paklausą turi kokybiškai įrengti ir sutvarkyti butai. Nesvarbu ar parduodamas objektas yra Lazdynuose, Karoliniškėse, Salininkuose, Pilaitėje ar kur nors arčiau centro, yra be galo didelė tikimybė, kad butą su kokybišku įrengimu pastebės daug daugiau pirkėjų. Kaip ten bebūtų, tarpininkavimas ir brokeriai bei jų paslaugos labai atsiperka. Kartais tų užklausų pardavėjai sulaukia tiek daug, kad reikia labai aukotis, norint spėti visiems aprodyti būstą. Pasamdžius brokerį nereikės sukti galvos dėl to, kaip parduoti ir kiek laiko tam reikia skirti.

Buto pardavimas Vilniaus rajone 

Už Vilniaus miesto ribų – Vilniaus rajone esantį būstą pirkėjai taip pat aktyviai perka. Tiek Grigiškėse, tiek Naujojoje Vilnioje ar Riešėje esantys butai yra paklausūs tarp įvairių tipų pirkėjų. Dėl aktyvaus ir didelio susidomėjimo, buto pardavimas Vilniaus rajone dažniausiai yra geras finansinis sprendimas.  

Tačiau, kad pardavimas pavyktų sklandžiai, reikia pasirinkti tokią pardavimo strategiją, kuri labiausiai tiktų jūsų objekto vietai ir potencialiam pirkėjui. Tai, kas pritrauks naujos statybos buto ieškančius pirkėjus nebūtinai tiks, jeigu bus naudojama senesnės statybos daugiabutyje esančio buto pardavimui.

Kaip ir mieste, taip ir rajone – geriausiai rinką išmano NT brokeriai. Jų paslaugos bus naudingos visiems, kurie siekia parduoti per trumpiausią laiką ir už aukščiausią kainą. Turėdami reikiamas įžvalgas ir  patirtį dirbant su panašiais objektais, nekilnojamo turto brokeriai Vilniuje leis parduoti už aukščiausią kainą ir sutaupyti labai daug laiko.

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems butą Vilniuje ar Vilniaus rajone

UNTU yra platforma, kuri siūlo nemokamai pasitikrinti jūsų buto vertę ir gauti nemokamas konsultacijas prieš parduodant. Nesvarbu ar norite parduoti trijų kambarių butą Naujojoje Vilnioje ar dviejų kambarių naujos statybos butą Pilaitėje, bet kokiu atveju verta pasinaudoti UNTU paslaugomis. Sužinoję savo būsto vertinimą galėsite išsikelti realius lūkesčius pardavimui. Be to, mes rekomenduosime brokerį, kuris labiausiai tiktų parduoti jūsų nekilnojamą turtą. Remiamės kitų UNTU klientų atsiliepimais ir rekomenduojame tuos brokerius, kurie rodo geriausius rezultatus ir įgyvendina klientų lūkesčius!

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.