Namo pardavimas Vilniuje

Jeigu turite namą Vilniaus mieste ar rajone, dabar gali būti labai geras metas jį parduoti.

Jeigu jums aktualu namo pardavimas Vilniuje arba Vilniaus rajone, jums tikrai pravers UNTU teikiamos paslaugos ir nemokama konsultacija. Mes jums patarsime, nuo ko pradėti pardavimą, padėsime paruošti visus reikiamus dokumentus ir rekomenduosime geriausią brokerį – nemokamai. 

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Namo pardavimas Vilniaus mieste

Tendencijos tokios, kad kiekvienais metais Vilniaus miesto ir rajono teritorijoje pasiūloma po kelis šimtus naujų namų, kurie nuperkami gana greitai. Tai reiškia, kad suinteresuotų pirkėjų yra tikrai nemažai ir paklausa namams – yra ir išlieka didelė. 

Kol pasirinkimo daugiabučių namų segmente netrūksta, nuosavų namų ieškantys pirkėjai Vilniuje dažnai atkreipia dėmesį, kad kainos ir kokybės santykiu namą apsimoka pirkti labiau. Butų kainos daug kam atrodo labai aukštos, dėl to daug kas dairosi analogiškos kainos namo priemiestyje ar pačiame mieste. 

Dėl šios priežasties jus tikrai galėtų sudominti namo pardavimas Vilniuje, nes jį tikrai pavyks parduoti už rinkos ar artimą kainą. Pardavimo procesą tikrai palengvins brokeriai, kurie sumažins didžiąją dalį administracinių rūpesčių ir padės parduoti už aukščiausią kainą. Jeigu parduodamas namas yra prestižinėje miesto vietoje, tarpininkavimas tampa dar naudingesnis, nes net ir 1% aukštesnė pardavimo kaina reikš didžiulę finansinę naudą.

Nuosavas namas Žvėryno, Antakalnio ar Senamiesčio rajone tikrai kainuos gerokai daugiau nei Naujininkuose ar Grigiškėse. Patyręs brokeris turėtų tiksliai nustatyti pardavimo kainą ir maksimalizuoti naudą savo klientui (jums). 

Namo pardavimas Vilniaus rajone 

Namo pardavimas Vilniaus rajone gali būti ir lengvesnis, ir sunkesnis procesas nei pačiame mieste. Jeigu NT toliau už miesto, gali būti kiek sudėtinga derinti apžiūras, sutarti patogų laiką matavimams atlikti arba individualų vertinimą. Visgi namą Vilniaus rajone parduoti tikrai yra pernelyg nesudėtinga, nes vis daugiau žmonių iš aplinkinių savivaldybių ar iš pačio Vilniaus miesto keliasi į rajoną, kur nori pabūti arčiau gamtos ir toliau nuo miesto šurmulio.  

Tačiau reikia paminėti, kad kiekvienas pačio miesto rajonas ir užmiesčio vieta yra skirtingi. Norint gauti geriausią kainą už savo nekilnojamą turtą ir parduoti geriausiomis sąlygomis, reikia kreiptis į tuos specialistus, kurie turi patirties parduodant panašų nekilnojamą turtą arba tame rajone.

Kadangi namus Vilniaus rajone perka įvairūs klientai (jaunos šeimos, vyresni žmonės, verslą kuriantys ar namą nuomai perkantys), reikia, kad brokeriai, kurie atstovauja pardavimą, gerai išmanytų rinkos subtilybes ir padėtų pasiekti didžiausią naudą.

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems namą Vilniuje ar Vilniaus rajone

Lietuvos nekilnojamo turto rinkoje Vilnius yra tikrai išskirtinė vieta. Čia sudaroma daugiausiai sandorių, vystoma daugiausiai naujų objektų, parduodamas brangiausias NT. Dėl to, kad rinka yra aktyvi ir konkurencinga, galima rasti tikrai neblogų galimybių, kurios padės pasiekti finansinę naudą. 

Tam, kad tą naudą pavyktų pasiekti, reikia tinkamai pasiruošti kiekvienam pardavimo proceso etapui. Vietoje to, kad eikvotumėte savo laiką, geriau pasitikėkite rinkos profesionalais – brokeriais. Su UNTU galėsite nemokamai ir greitai sužinoti savo NT preliminarią rinkos vertę, kuri padės nusistatyti realius lūkesčius pardavimui. Nemokamos UNTU konsultacijos metu, mūsų specialistai jus supažindins su visais namo pardavimo niuansais ir išsiaiškins jūsų poreikius. Kai žinosime jūsų tikslus ir situaciją, galėsime pateikti nemokamą ir individualizuotą brokerio(-ės) rekomendaciją. Šias rekomendacijas sudarome pagal tai, kaip brokeriai dirba su UNTU klientais ir kokių rezultatų pasiekia.

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.