Buto pardavimas Kaune

Buto pardavimas Kaune ar Kauno rajone turėtų dominti ne tik vystytojus ar pardavėjus tačiau ir NT turėtojus.

Jau kurį laiką Kaunas yra sparčiai augantis ir besivystantis miestas, kurio NT rinka yra tokioje padėtyje, kad pasiūla ne visuomet spėja vytis paklausą. Dėl to labai didelė dalis butų įvairiose miesto dalyse parduodama gana greitai. Brokeriai atvirauja, kad tinkamai nustačius kainą ir pasirinkus gerą pardavimo strategiją, sulaukti pirkėjo neturėtų būti sunku. Tačiau ką savininkams vertėtų žinoti apie buto pardavimo procesą ir jo eigą Kaune?

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Buto pardavimas Kauno mieste

Pačiame Kauno mieste yra daug įvairių mikrorajonų. Kai kurie iš jų yra ganėtinai panašūs, tačiau dauguma – skirtingi, tiek savo istorija, tiek kraštovaizdžiu, architektūriniu stiliumi, išplanavimo sprendimais. Beveik kiekvienas žmogus gali rasti tokį butą Kauno mieste, kuris atitiktų jo lūkesčius estetine ir kainos prasme. Tad buto pardavimas Kaune turėtų būti finansiškai naudingas ėjimas pardavėjui, nes aukšta paklausa lemia aukštesnę objekto rinkos kainą.

Pirkėjus domina ir tradiciniai butai daugiabučiuose Kalniečiuose, Dainavoje ar Šilainiuose, o taip pat ir naujos statybos projektai Piliamiestyje, Senamiestyje arba miesto centre. Šiek tiek toliau nuo centro esantis nekilnojamas turtas taip pat turi daug pirkėjų, nes dauguma į Kauną atsikelti norinčių gyventojų arba naujo būsto Kaune ieškančių pirkėjų simpatizuoja tam tikrai miesto daliai.

Kaunas vis sparčiau auga ir plečiasi. Galimai dabar yra pats geriausias metas parduoti. Apie konkrečią situaciją galite sužinoti kreipęsi į brokerius arba UNTU tiesiogiai. Mes arba profesionalūs brokeriai jums patars, kaip gauti maksimalią naudą iš pardavimo.

Buto pardavimas Kauno rajone 

Pakaunėje ir kiek toliau nuo miesto – Kauno rajone yra ne viena vieta, kur gausu pirkėjų. Tokios vietovės kaip Kačerginės miestelis, Karkazai, Romainiai ar Noreikiškės turi labai daug potencialių pirkėjų. Jeigu jums aktualus buto pardavimas Kauno rajone, geriausia būtų nedelsti ir surinkti reikiamus dokumentus pardavimui.  Surinkę dokumentus galite paruošti butą pardavimui ir patalpinti skelbimą su profesionaliomis nuotraukomis ir išsamiu aprašymu.

Parduodant butą Kauno rajone, svarbu nurodyti ir lokacijos privalumus bei išskirtinumus. Nemažai rajonų dar tik auga ir vystosi, todėl reikia mokėti papasakoti apie viziją ir kaip viskas atrodys tuomet, kai bus baigta.

Jeigu parduodamas nepilnai pastatytas butas Kauno rajone, gali reikėti papildomų dokumentų. Senos statybos butui reikia pasirūpinti energiniu sertifikatu. Visų dokumentų paruošimas gali užimti nemažai laiko ir priversti gerokai pavargti. 

Tų rūpesčių padeda išvengti NT brokerių tarpininkavimas. Jų pastangų dėka jums nereikia atsiliepti į skambučius, priimti klientų į apžiūras, pasakoti apie būstą, pildyti popierių ir kitaip vargti. Jų paslaugos gerokai paspartina ir palengvina pardavimo procesą.

UNTU privalumai ir nemokamos paslaugos parduodantiems butą Kauno mieste ar Kauno rajone

Tiems žmonėms, kurie siekia parduoti butą Kaune ar Kauno rajone, tikrai verta pasinaudoti UNTU paslaugomis. Net, jeigu ir neplanuojate naudotis brokeriais, kodėl gi negavus gausybės informacijos apie pardavimo procesą – nemokamai?

Su UNTU galite nemokamai ir greitai sužinoti savo nekilnojamo turto rinkos kainą. Be to, gausite profesionalių įžvalgų dėl pardavimo proceso. Turėsite informaciją, nuo ko pradėti ir kaip gauti didžiausią naudą. Jeigu norėsite, galėsime parekomenduoti jums tą brokerį(-ę), kuris(-i) labiausiai tiktų dirbti su jūsų nekilnojamo turto pardavimu. Visos šios paslaugos yra nemokamos ir prieinamos kiekvienam klientui, kuris kreipiasi į mus!

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.