NT konsultacija

Prieš parduodant būstą arba kai svarstote dėl pardavimo – pravartu turėti kuo daugiau naudingos informacijos.

Čia padėsime mes ir mūsų nemokama NT konsultacija. Jos metu kiekvienas klientas galės gauti naudingų įžvalgų bei sužinoti viską nuo A iki Ž, kas susiję su būsto pardavimu, nuoma ar mainais, pradedant dokumentų forminimu, baigiant brokerių rekomendacijomis. UNTU NT konsultacijos yra individualios, personalizuotos ir pritaikomos prie klientų poreikių.

Kiek jūsų būstas vertas šiandien?
Pasitikrinkite nemokamai

Kaip gauti konsultaciją?

Jeigu jus domina nemokama konsultacija nekilnojamo turto klausimais, galite dėl jos kreiptis tiesiogiai susisiekdami su UNTU telefonu 8 5 203 0456 darbo dienomis arba palikdami savo kontaktus interneto puslapyje ir tuomet jau mūsų komandos atstovai su jumis susisieks.  

Kaip jau minėjome, konsultacijos yra nemokamos. Pokalbio metu NT rinkos ekspertai atsakys į rūpimus klausimus, įsigilins į poreikius, pateiks įžvalgas, patarimus ir rekomendacijas. Galime rekomenduoti ne tik nuo ko pradėti, bet ir su kokiais brokeriais dirbti. 

Kokia NT konsultacijos nauda?

Profesionali ir individualizuota NT konsultacija yra naudinga daugeliu aspektų. Visų pirma, jos metu atsakoma į visus svarbiausius klausimus. Dažniausiai į UNTU kreipiasi tie žmonės, kurie nori būstą parduoti. Padedame rasti visus sprendimus ir išeitis, kurie(-os) yra reikalingi(-os), sprendžiant pardavimo klausimus. Po konsultacijos:

  • Padedame sutvarkyti dokumentus ir paruošti sutartis;
  • padėsime suorganizuoti sutarties pasirašymą pas notarą;
  • prižiūrėsime sandorio eigą;
  • organizuosime apžiūras su rimtai nusiteikusiais pirkėjais;
  • padėsime nuotoliniu būdu nustatyti tikslią būsto kainą;
  • paruošime skelbimą, sukursime objekto aprašymą bei padarysime profesionalias nuotraukas ir net 3D buto planą;
  • paruošime virtualų 3D objekto turą ir patalpinsime portaluose (jis padidina pardavimo tikimybę net 22%!);
  • atstovausime jus derybose.

Visas šias naudas galite gauti pasirinkę bendradarbiauti su UNTU ir mūsų rekomenduojamais NT brokeriais. Mūsų nekilnojamo turto konsultacijos padėjo jau labai plačiam ratui klientų. Jie gavo ne tik naudingų įžvalgų, tačiau ir paspartino pardavimo procesą.

Taip pat norime paminėti, kad galime patarti nuomos ir NT mainų klausimais!

Kodėl verta kreiptis dėl NT konsultacijos?

Visų pirma – esame iš rinkos profesionalų sudaryta komanda. Mūsų NT pardavimo konsultacija yra pritaikoma prie to, kokie yra jūsų poreikiai. Todėl atsakome į tuos klausimus, kurie rūpi ir pateikiame tą informaciją, kuri yra naudinga, negaišindami jūsų laiko nesvarbiais ir/ar neaktualiais klausimais.

Pateikus brokerio rekomendaciją perleidžiame jums galimybę bendrauti tiesiogiai. NT brokerio konsultacija, kuomet jau tiesiogiai bendrausite su brokeriais, suteiks įžvalgų apie pačią pardavimo strategiją. Kaip žinote, nėra dviejų vienodų NT objektų, todėl kiekvienu atveju reikia pasirinkti optimaliausią pardavimo strategiją. Profesionalūs brokeriai atidžiai įsigilins į jūsų objekto specifiką (amžių, įrengimą, vietą, potencialą ir t.t.) bei pagal tai nustatys ir pasirinks geriausią pardavimo strategiją.

Jeigu jus domina namo/buto pardavimo konsultacija arba norite parduoti kitokio tipo nekilnojamą turtą – drąsiai kreipkitės į UNTU ir mes padėsime išspręsti visas problemas ir įgyvendinti tikslą parduoti, nuomoti ar mainyti!

Jeigu svarstote apie būsto pardavimą ir norite būti tikri, kad jūsų nekilnojamojo turto vertė bus tinkamai nustatyta, registruokitės į nemokamą konsultaciją su mūsų specialistu, kuris padės ne tik rinkos kainą nustatyti, bet ir pasirūpins sklandžiu jūsų būsto pardavimo procesu.